ANNONS

Work in progress | A happy & sad Girl

/

Jag håller på att göra en bild | Akvarell , en tjej som är både glad och ledsen.
Detta håller vi på med i skolan, och jag håller på med den lite hemma för att bli klar med den, för om ungefär 1 vecka så måste man bli klar med den. Så det är därför jag tog med mig hem och jobbar med den. Och det är första gången jag jobbar med akvarell, det är svårt, men roligt är det.
—————————————————————-
Undrar hur den kommer se ut sen när den är klar, kommer bli jätte skoj och få se min resultat…
—————————————————–
Men får ni någon typ kännsla när ni ser på bilden? syns det att det är en glad tjej på vänstra sidan och ledsen tjej på högra sidan?
9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00