ANNONS

Done: Angelica Blick ”for bik bok”

/
Den känslan när man blir klar med en teckning. När man har lagt flera timmar på arbetet och sedan blir man klar… Älskar den känslan såå sjukt mycket! Nu äntligen blev jag klar med Angelcia Blick (for bik bok) teckningen. Jiipi! Och om ni har märkt så är Angelica den första tjejen jag har tecknat år 2014. Kul! Har gjort 5 teckningar hittills under det här nya året. 4 Killar och 1 tjej/kvinna. Jag älskar Angelica jättemycket, hon är så vacker och grym. Läser hennes blogg varje dag faktiskt, inspirerande till max.  Hennes blogg: angelicablick.se
 
Tjejer har sjukt himla tur, inom kort kommer ni få kunna köpa Angelica Blick for bik bok kläder. Inget för killar, *Suck* .. Haha!  Men vad tyckte ni om teckningen?
4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00