ANNONS

Kattig

/
Photos by: bjorsne.blogg.se | Här kommer 4 porträttbilder på mig.
 
Ser inte jag lite kattig ut? Mijaaww, haha. Älskar bilderna!

Solglasögonen kommer ifrån extraoptical.com . Och jag beställde speciella solglasögon med gul färgtoning på glaset. Alltså det är gult på toppen och blir ljuser desto ju längre ner man kommer på glaset. Ni hittar bågarna HÄR, om ni vill beställa likadana. Och om ni också vill ha sepciella glas på era brillor, så är det bara och kontakta dem, så fixar dem så som du har önskat! Det finns andra färger också, självklart. Men kolla in deras site, de har flera hundra olika solglasögon och glasögon för bra pris. 
9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00