ANNONS

W.I.P

/

Som ni vet så har jag fått en ny dator. Alltså jag har inga redigeringsprogram och liknande… 
Och min kamera är borta, så jag är tvungen använda min mobil förtillfället. Ska städa mitt rum och då hoppas jag på att jag hittar min kamera så att jag kan blogga som vanligt. 
 
Jag håller på att teckna Staar , som vann årets Arabiska The Voice. Började med den idag, alltså det är mycket kvar. Dagens mål var att bli klar med denna teckningen idag, men jag kom på att jag har prov imorgon, vilket innebär att jag måste plugga inför provet imorgon. Så får fortsätta med teckningen någon annan dag. 
1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00