ANNONS

Stockholm – 2/5

/
 
Bild på mig och Viktor Frisk, i Grand Parfymeri’s Kontor.
 
Nu är det bestämt! Den 2 Maj, åker jag och Emma Grann till Stockholm. Emma åker tillbaka till Göteborg direkt efter Eventet, medans jag planerar att stanna i Stockholm fram till den 3 Maj. Dock har vi inte bokat tågbiljetter än, men det gör vi snart. Men som sagt, jag ska till Stockholm och vi är framme där kl 11, enligt SJ.  Som ni redan vet så ska jag till Top Model Event VIP den dagen. Men eventet börjaj kl 17.15. Nu undrar ni säkert varför vi skall välja så tidig tåg? Jo, för att Emma Grann skall fotogrfera mig i Stockholm och det kanske tar 2 timmar… Resten av tiden kommer vi gå runt i Stockholm City och leva livet i stor staden! Så om ni ser mig, så kom fram!! 
 
– Jag ska även plåtas för en webbtidning i Stockholm. Jag ska höra av med Adara om hon kan fotografera mig den 3 Maj. Så slipper jag åka till stockholm igen det bli även dyrt för mig.Sen så ska jag även Träffa Sebastian från Top Model, men jag vet inte när. Hoppas han kan den 3 Maj också. Hehe..
 
Jag har bara varit i Stockholm en gång. Ska bli kul att åka dit igen! Hoppas vi ses där.
 
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00