ANNONS

”konst måste betyda något för…”

/
Sid 26 & 27, på Adaras Blogazine – Klicka på bilden.
 

”konst måste betyda något för mig. Jag uttrycker mina känslor i det jag skapar. Det är nyckeln till min utveckling.” – Mohammedi 

Ni har väl inte missat att läsa Adaras Blogazine #2 ? Gör isåfall det nu. Minns ni när jag och Emma Grann fotograferade vid havet? Nu kan ni se en av bilderna på e-tidningen. Det är ett exklusivt fotat för Adaras. Så in och kolla. Resten av bilderna kan ni se hos Emma Grann’s blogg. Jag kommer också lägga upp bilderna, men det får bli imorgon istället. Eller kanske idag kväll. Vi får se!  

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00