ANNONS

Frida loves Mohammedi’s Collection

/
Frida loves Mohammedi’s Collection And I love Frida. 
 
Jag minns fortfarande den dagen jag ville göra en egen tygkasse kollektion. Jag berättade för mina föräldrar hur gärna jag vill det här och de trodde på mig. Utan mina föräldrar så skulle jag inte kunnat göra en tygkasse kollektion. Tack så mycket till mina föräldrar som alltid stöttar mig och tror på det jag gör. Jättekul att få se min tygkasse kollektion växa, varje dag som går. Idag är den Sveriges populäraste tygkasse som är även rätt populära i bloggvärden.  Tack till alla som har köpt en tygkasse ur min kollektion. Den nya kollektionen släpps inom kort… Längtar! Mina mål i framtiden är att ha ett eget klädmärke som är lika stort som Gucci, Chanel, osv. Det är bra att drömma stort! 
 
Tack så mycket Frida för ni tipsade om min tygkasse. Tygkassan är plaserades på top 3, veckans hiss. Inte illa! Köp tidningen för att bland annat läsa andra tips. På sida 60 hittar ni mig, där jag svarar på en intressant fråga. Köp gärna och läs den! 
24
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00