ANNONS

Frukost i Turkiet

/
Tog en snabb bild på vår frukost inne hos Simit resturangen. Supergott! 
 
Haha så typisk mig. Måste alltid ta bild på mat när det ser så supergott ut. Det här är jag när maten kommer: -”VÄNTA, INGEN RÖR MATEN.. LÅT MIG TA BILD FÖRST!” Haha… Jag gillar att ta bild på mat. Mat är de vi äter hela tiden. Och det är så inpirerande också… Jag gillar även visa er vad jag har ätit. De flesta tycker det är intressant, man får både inpiration och tips. Själv så gillar jag att se på mat-bilder. Man får helt enkelt inpiration. Det finns till och med jättestora matbloggar, jag gillar att besöka dessa bloggarna.
 
Nu ska vi vidare till starnden och bada. 
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00