ANNONS

Tygkassen i New York CITY

/
Hur underbar är inte den här bilden? Bild tagen från Emma Grann.
 
Det är jättekul att få se att min tygkasse växer. Jättekul att ni använder dem och tar bilder. Jag har länge velat åka till USA… Jag och pappa planerar faktiskt åka dit nästa år… Det som är rätt coolt är att tygkassen ur min kollektion åker till dessa länder som jag länge velat åka till… Haha jag önskar att jag var
”Mohammediscollection” tygkasse så att jag kan följa med er i era resväskor! 
 
P.S.
Namnet ”Mohammedi’s Collection” är rätt stort tycker jag. När den nya kollektionen lanseras ,så är det dags att ändra märkets namn. Ni får jätte gärna ge förslag, tips och inpiration på vad märket kan heta… Vill att de ska vara något enkelt och ballt. Namn som man kan ha för evigt…Som tillexempel ”Gucci” , ”Dior” och ”Chanel”. 
 
Förresten, det går fortfarande beställa Mohammedi’s Collection tygkasse, kontakta mig på mohammediblog@hotmail.se , 100kr , frifrakt. 
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00