ANNONS

Med Stolthet

/
 
Nämen tjenare på er mina läsare! Hoppas allt är bra med er? Vi kan börja med att berätta vad jag har köpt här om dagarna… En tröja från Villain och en svart tröja där det står ’’PARIS’’ på bröstkorgen, samt ”siffror” på ärmarna. De är Köpta från Zalando.se.  VILLAIN tröjan är min favorit just nu… Utan tvekan! Tröjan är konstnärlig, älskar designen, färgerna och allt. Till och med märkets namn, det är så fint! Vissa har redan hunnit se den. Dock har många tyckt att den var ful. Men man ska våga bära det man tycker är snyggt. Och jag bär den med stolthet. Min stil. Ingen ska ändra på min stil. KOMIHÅG! Våga vara dig själv… Ni ska veta att om jag inte har vågat bära min klädstil eller vågat vara mig själv, så skulle jag inte vara den jag är idag. Flera tusentals följer mig för att få inspiration från min klädstil och min konst. Vilket jag är tacksam och jätteglad för. Men som sagt, den här tröjan är supersnygg och jag kommer ha på mig den till en av mina stora plåtningar.

 

Som ni vet så har Jag varit utomlands i 47 dagar. Kom hem för kanske två veckor sedan… Det var ett tag sedan jag var på någon festival. Jag är himla avundsjuk på alla de som var på Way Out West-festivalen, det här året. Tyvärr så missade jag det! Jag har alltid viljat gå på ’’WOW’’,  jag får vänta till nästa år!  När jag var inne på Zalando såg jag att de har gjort en festivalguide med massa festivaler även utanför Sverige. Min dröm är att vara på någon jättestor festival som är utomlands, skulle vara balt! Har ni varit på någon festival utomlands? Vart i så fall. Ni får jättegärna berätta och ge några tips. Kul att veta!

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00