ANNONS

Backstage bilder – Mohammedi’s X Rebeckasfoto

/

Här har vi Lotta med Mohammedi’s Collection. Hon fick den som tack! 
Alla bilder är från Rebecka Stålbrand
 
Här kommer några backstage bilder från en plåtning som jag hade för snart 2 veckor sedan, med Rebecka – Mohammedi’s X Rebeckasfoto. Innan plåtningen så blev jag sminkad av Lotta Sundberg. En riktig grym och känd makeup-artist. Hon har jobbat som makeup-artist i över 30 år. Det är riktigt coolt! Ett videoklipp kommer att släppas på min youtube-kanal om några dagar där ni kommer får se när Lotta sminkar mig. Börja prenuminera på min youtube för att inte missa något, klicka här. Och kolla gärna in ”Coming Soon” videoklippet för den här plåtningen om ni inte redan har gjort det, ni hittar den HÄR
 
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00