ANNONS

Mohammedi’s Gästar SLR

/
Det stämmer! Jag ska gästa Stockholm Lokalradio den 19:e  ÄNDRAD DATUM: 26:e Oktober – Söndag, kl 14.00.
 
Om två veckor ska jag äntligen åka till Vackra Stockholm. Då jag ska gästa Stockholm Lokalradio där Thobias Thorwid (känd från PH 2013) är programledaren. Senast jag var i Stockholm, var det den 30 Maj, då jag var i Bangerz Tour – Miley Cyrus, med min kusin. Jag längtar tills den 26:eoktober, då jag ska åka till Stockholm helt ensam. Ska bli kul! Hoppas jag får träffa er där…  
 
Vi kommer bland annat prata om mig/mitt liv, min blogg, min nya kollektion och om andra saker också. Kommer bli jätteskoj! Jag kommer självklart påminna er om detta, så att ni inte missar detta! 
 
Följ mig gärna på facebook och Instagram.
1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00