ANNONS

Done Art: Cara Delevingne

/
Vad jag älskar känslan när man är klar med din teckning som man har lagt flera timmar på!
 
Nu ätnligen är jag klar med Cara Delevingne teckningen! Jag är faktiskt nöjd med den här teckningen. Jag har många förebilder och en av dem är faktiskt Cara D. Så sjukt  duktig och framgånsrik Modell! Nu är mitt mål att Cara ser och gillar bilden på Instagram. Dock är det jättesvårt att hon ser bilden, men tanke på att det är många som tecknar henne och hon har 7.6 Miljoner följare… Galet! Jag ska lägga upp bilden när hon är inne på instagram och be alla mina följare att tagga henne på bilden. Håller tummarna och tår att hon kommer se teckningen!! Följ mig på instagram @ByMohammedi
 
P.S, jag räknar inte hur länge jag tecknar, men jag skulle nog gissa på att jag har hållt på med den här i minst 7 timmar!
6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00