Eating Lunch with Sebastian Lysén

Igår kom jag till Stockholm.

När jag var framme så åt jag en snabb lunch med Sebastian Lysén. Jättekul att träffa Sebastian igen! Dock var det en stressig lunch, för jag hade tidsbrist… För att jag skulle åka direktefter vår lucnh till Stockholm Lokal Radio. Och som sagt,  efter det skyndade (vi) jag mig direkt ner till Stockholm Lokalradio.

Jag har ingen koll här i Stockholm, så Sebastian hjälpte mig en hel del! Haha tänk om han inte var med mig , då skulle jag säkert kommit försent till SLR. Ni har väl lyssnat? Om inte, så oroa er inte!  Jag kommer att länka er reprisen från intervjun igår, här på bloggen idag.

Jag stannar här i Stockholm en hel dag till. Alltså jag åker idag kl 20.00. Skall umgås med mina kusiner hela dagen, yeeey!! Förra gången jag var i Stockholm, så hann jag inte vara med dem så mycket. Nu har vi en heldag att umgås med varandra.