ANNONS

New in | ALEXANDER WANG X HM

/

Igår var det premiär för Alexander Wang’s kollektion för H&M. Folk övernattade för att hinna köpa deras favorit plagg. Medans jag slutade sent igår från skolan och därefter åkete jag ner direkt till Stan. Allt var redan slut sålt?! Jag ville köpa flera klädesplagg. Tänk er att jag har väntat på den här dagen i 6 månader.
 
Synd att de var en skoldag. Men aja, är jätte glad att jag köpte den här unika linnet, som tur så hittade jag den sista storlek i Medium. Outfits bilder med den här snyggingen kommer nästa vecka!
 
Har ni också köpt några plagg från A W X HM? 
 
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00