ANNONS

FINE ART

/
Photo: Sune Chee  länk HÄR MUA: Nathalie Diriz | Assistant: Karin Nin Andersson | Model: Me (Mohammedi)
 
Läcker bild på mig, från min senaste photoshoot. Kolla in den första bilden (från samma photoshoot) om du inte redan har sett den, LÄNK HÄR.   Bilden berättar mycket! Tycker om färgerna och ansiktsuttrycket. Titta på bilden och försök fundera en stund vad budskapet kan vara! Berätta gärna vad ni tror?
 
Och sen så är jag är jag extra glad idag, för att mamma har jag potatisgratäng. Är så hungrig just nu! Jag döör för mammas potatisgratäng, sjukt gott!! Och efter det skall jag börja öva på min gruppredovisning på Engelska, som jag har imorgon. Är det bara jag som har scenskräck?! Haha har paniik. Men det kommer gå jättebra. Man ska alltid tänka posetivt. Glöm inte det! 
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00