ANNONS

Tommy Hilfiger Grand Opening Avenyn – Part 1

/
Här kommer några bilder från eventet idag för Tommy Hilfiger, grand opening. Första TH-butik som öppnas i Göteborg i Avenyn. Här står jag med två top bloggare från Metromode. Thobias Sikström & Caroline Sandström, två goa Göteborgare som befinner sig i Stockholm! Det var kul att få träffa dem… 
 
Efter eventet åkte jag ner till Svenska Mässan för att träffa en kompis som också bor i Stockholm. Vi träffades en snabbis för båda hade brottom.
Jag kommer att uppdatera mera bilder och berätta mera imorgon. Nu ska jag mysa och kolla på film. 
 
Fler bilder kommer som sagt. Följ mig gärna på instagram också – bymohammedi
2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00