ANNONS

The pinkprint

/
Ni har väl inte missat att Nicki Minaj’s nya album, The Pinkprint finns nu ute på Spotify. Wow vad jag älskar alla hennes låtar, speicellt ”Feeling myseft” Med beyoncé, ”Get on your knees” med Ariana Grande, och även låten ”Trini dem girls”  med Luchmoney Lewis. Dock har jag inte hunnit lyssna på alla låtarna, men hittills så gillade jag dessa tre starkt mycket!
 
Jag ser fram emot Rihannas nya album #R8 som släpps när som helst. Ingen vet när premiär datumet är, men de sägs att albumet släpps det här året. Alltså det bör vara när som helst! Eller så släpps albumet början av 2015. Vad tror ni? Om ni följer Rihanna på instagram så har hon bland annat lagt upp en video för 2 dagar sedan, där fansen fick lyssna kort på hur en av hennes låtar kommer låta – Snippet. 
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00