ANNONS

Meddelande till er!

/
Photographer: tintinhermanson.se | Tintin
 
På riktigt nu, alltså jag fattar inte vad det är för fel med mig? Det ända jag gör nu är: SOVA.  Ni kanske märker att bloggen inte är så aktiv. Dem här senaste veckorna så har min kropp varit ganska svag. Jag vet inte varför? Jag har inte lusten att äta och liknande häller… Jag vaknade nyss och nu måste jag plugga inför provet jag har imorgon. Fattar ni hur stressad jag är nu eller? Hatar att vakna så sent.  
 
Jag ska till läkaren imorgon (om jag hinner) för att kolla vad det är för fel med mig. Men annars är allting bra, skall på en stor gala nu på Torsdag. Är sjuktstressad med även taggad samtidigt. Jag vet fortfarande inte vad jag skall ha på mig. Grejen är att jag har haft massor med prov dem här senaste dagarna, har varit trött och måt dåligt. Har till och med prov imorgon och på Torsdag. Jag skall åka ner till Göteborg en snabbis för att kolla lite på olika affärer, då jag kanske hittar något fint.  Jag tänkte köpa någon scarf eller någon liknande detalj för att piffa upp hela looken. Vi får se!
 
Glöm inte att besöka bloggen varje dag, för att jag kommer att uppdatera varje dag. Men nu vet ni varför jag inte har varit så aktiv här på bloggen. Men nu ska jag ta tag i det igen! Vi Hörs!
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00