ANNONS

Besöker Hair Angered igen

/
Irma färgade mitt hår. Det sved så sjukt mycket när man färgar håret. Men värt!  Det var första gången jag färgade btw.
Resultatet – Bild på mig och Tina.
 
Självklart besöker man Hair Angered igen! Vilken energi dem har där, riktig goa och underbara. Inte bara det, utan riktig pfroffs och duktiga på det dem gör. Man märker att de gillar deras jobb. Men som sagt, den här gången ville jag göra något annorlunda och häftigt med mitt hår, så jag bestämde mig för att färga håret. Dock lät jag dem att bestämma färgen för att de kan allting inom hår & färg. Det blev Guld/brunt färg. GUD VAD JAG ÄLSKAR FÄRGEN!!! Jag blev jättenöjd. Bättre bilder på mitt hår kommer snart! 
 
Visste ni att det är Göteborgs bästa Salong? De har vunnit två gånger. Vill ni också besöka dem, så ligger det i Angered Centrum. 
 
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00