ANNONS

London day One (Part 1)

/
 
Bättre sent än aldrig. Nu har jag ”fixat” min dator. Det går att använda nu… Men det funkar fortfarande inte egentligen. Men jag är smart så jag har löst det nu och kan använda den. Yes!! Men hur som helst, här har ni några bilder från dag 1 i London. Det kommer även nattbilder från dag 1. Så fler bilder kommer från denna dag. 
 
Jag hade så mysigt med mina kusiner första dagen. Bästa med London är att det är så lätt att ta sig till olika ställen. Älskar deras underground och bussar. Allt är lätt… Dock inte bussarna. men underground systemet är så enkelt. Man går aldrig vilkse i London. Det finns pilar överallt och liknande!
 
Första dagen besökte vi Westminister, där Bigban och London Eye befinner sig. Vi promenerade, tog bilder och även selfes som ni ser på bilderna ovan.
Efter det åkte vi ner till Oxford Street, där borta är shoping stället. Det är så fint och vackert där… Eller hela London är vackert. Vart än man går så är det fint. Men hur som helst.. Vi blev hungriga. Det fanns hur många resturanger som helst. Men vi alla var sugna på Fish and Chips. Tyvärr tog det lång tid för att det fanns antagligen bara två resturanger som säljer fish and chips där. Konstigt, med tanke på att det är deras kändaste maträtt! Men tillslut hittade vi en lyxig restaurang. Muums… Kolla bara på bilden ovan. Vill ha nu! 
 
 
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER…
 
1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00