ANNONS

London day one (Part 2)

/

 
Nu kommer fortsättningen från denna INLÄGG. Min släkting Ayad (den stora killen, som ni ser på bilden ovan) ville visa oss runt med sin bil där han visade oss bland annat London Bridge, slottet och mycket mer. Och ni som följde mig på snapchat fick se när vi hade sjuktkul i bilen. Vi sjöng, dansade och gjorde kaoz! Haha. 
 
Efter vi har gått runt och sett olika ställen på natten så blev alla hungriga. Och det som är grymt med Lonodn är att det finns restauranger som har öppet 24/7. Så vi åkte ner till en populär arabisk resturang och åt typisk arabisk mat. Klockan var vid 01-tiden. Sån skön känsla! Och gissa vad? Restaurangen var full… Hur härligt är inte det, att se människor vakna i den tiden och går ut och äter. Här i Sverige så stänger sådana restauranger vid kl 22.00. 
 
Det var en rolig natt / kväll. FORTSÄTTNINGEN FÖLJER…
0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00