ANNONS

shining like the sun

/
Photograpfer / Fotograf: Lina Flodins – Linafoto.se
Hair: Hair Angered (Thanks to Irma, Said & Tina!!)
 
 
Outfit:  Yellow T-shirtFormal Friday | Shorts – Zara | Shoes – Adidas | Watch – DW.
 
Vart än man går i London så är det vackert. Helt magiskt! Jag tror att jag har sagt detta nu flera hungra gånger… Haha! Men hur som helst, här har ni en enkel och fräsch outfit, som är en riktig sommarlook. Den gula tröjan, från finska klädmärket Formal Friday gör outfiten galet somrig. Jag älskar materialet på tröjan, och hur den är designad. Och inte bara det, utan det går även vika på ärmarna superenkelt!!  Det finns tröjor med bra material men de brukar vara jobbiga att vika på ärmarna. De förstörs efter 10 sekunder, om ni förstår hur jag menar.
 
3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00