ANNONS

helt plötsligt gillar jag det

/

DSC05248
DSC05252

Här kommer fortsättningen av min senaste Stockholm resan. Efter vi har fikat så mötte jag upp min kusin Hiba, där vi åt i vår favorit restaurang. Jag drar bara till Holiday restaurangen, varje gång jag åker till Stockholm, då den är min favorit. Bådas favvo!

Vi hade det så mysigt och roligt. Vi pratade om allt möjligt, så himla skönt att få träffa Hiba igen! Hon är för underbar.

Och en annan grej som jag vill ta upp är att jag hatade Sushi grovt innan. Men helt plötsligt blir man beroende av det. Jag kan inte sluta äta det!! Mums…!!! Ge mig nu, haha. Samma sak med Avokado, jag måste ha avokado till allting nu. Vilka mer är beroende av sushi?

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00