ANNONS

ny hårlook + Journal Magazine

/

DSC05559
DSC05563
klippstudion2
DSC05587
DSC05603
Här om dagen klippte jag mig hos klippstudion i Ale torg (Nödinge). Tusen tack för en grym hårlook, en helt annorlunda men ändå min stil. Love it! Jag har tidigare skrivit om klippstudion på min blogg, som du kan läsa mera om HÄR.

Jag tycker att ni ska absolut besöka dem. Dem finns i Nödinge, i Ale kommun. Nära Göteborg, Kungälv, Trollhättan och så vidare! Och om du känner någon som bor i ale kommun så tycker jag att ni ska kanske skall köpa presentkort till personen som julklapp? Vill du boka tid hos klippstudion eller vill läsa mera om dem, så hittar du deras hemsida på klippstudion.se . De har även början med hudvårdsbehandlingar och liknande. Perfekt julklapp till sig själv eller till en person man tycker om extra mycket!

Jag är supernöjd med resultatet. Jag tänkte lägga upp en bättre bild sedan på mitt hår… Men ni ser resultatet på den svartvita bilden ovan.

P.S, Journal Magazine har lagt upp en bild på mig, på deras hemsida. Det är en av Kroatiens bästa modesidor, så det står dock på kroatiska. Kolla in det HÄR!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00