ANNONS

Gala idag

/

Idag vaknade jag 0750 och jag början skolan 08. Så det var dålig start på dagen, dock är det ju mitt fel då jag går och lägger mig sent. Men jag hade faktiskt en hel del saker att göra då! Så det är inte så att jag chillar på nätterna. Men hur som helst, jag mailade läraren så att de vet om det!

Men nu är jag hemma och nästa lektion börjar kl 1300. Så jag behöver inte stressa alls! Jag kan plugga lite hemma, äta något gott och fixa håret och liknande inför galan. Jag skall nämligen till en gala eller kanske ska kalla det för gala-teater och jag ska dit direkt efter skolan.

Jag köpte förresten en pälsboll som jag ska bära idag:

image

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00