ANNONS

GOOGLE kontor

/

DSC05721

Den 3:e December var jag i Stockholm för AW med mitt UI-team. Men även också möte med Google! Mera om detta berätta jag imorgon.

På tal om Stockholm så kommer jag nog inte åka dit mer det här året. Jag har fått en hel del frågor om jag kan gör någon bloggträff/fanträff när jag är där igen. Jag har länge planerat att ha något sådant. Men det får bli kanske nästa år i sommar.

Och sen så vill jag även påminna er om den 24:e December så är det en riktig stor överraskning för er läsare!! Följ mig på snapchat @ mohammedis , där lägger jag upp ledtrådar varje dag, fram till den 24:e. Ledtrådar – Om vad det kan vara för överraskningar.

Men som sagt, imorgon kommer jag att berätta mera om min Stockholm resa och google mötet. Vi hörs!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00