ANNONS

AW

/

DSC05741

Här kommer en bild från AW med mitt UI team i Stockholm för en vecka sedan. Det var så himla mysigt att få träffa alla igen!! Dock var det en snabb Stockholm visit. Nästa gång jag åker dit skall jag vara där i minst 3 dagar. Haha!

Men jag har även roliga projekt på gång här i Göteborg också. Jag kommer inte avslöja något. Och på tal om ”avslöja”, så har jag gett grymt bra med ledtråd på min snapchat ang överraskningen den 24:e December. Det är grymt bra ledtrådar, där man kan säga att jag har halvavslöjat överraskning. Följ mig på snapchat om du vill ta del av ledtråden – @ mohammedis .

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00