ANNONS

ÖVERRASKNINGEN!

/

bild_25_52b9c0cdddf2b30eb874165a

Teckning på Rihanna – 24 December 2013.

DSC04201

The Weeknd, gjorde den det här året.

Ni som följer mig på snapchat vet redan vad överraskningen är (MEN INTE ALLT). Nu är det dags att berätta det till alla mina fans och följare vad hela överraskningen är! ÄR NI REDO ?! Och överraskningen är…

…NU KAN DU + EN KOMPIS vinna biljetter till Rihannas Konsert, ANTI WORLD TOUR – 4 Juli 2016 i Stockholm (The Weeknd & Big sean är speciell gäster, vilket betyder att de också kommer att vara på plats och uppträda). Anti är då titel för hennes kommande album. MEN DET VAR INTE ALLT! Utan vinnaren kommer även få vinna en valfri klocka värde 2500kr från märket MAGGIO. Och som ni vet så älskar jag er sjukt mycket och är därför extra rädd om er, därför har jag även fixat så att båda får killnoise öronproppar. De är speciell gjorda för just konsert! Hur grymt är inte det? Sammanlagt blir allt värde 4100kr!!

Och det var inte allt. Jag kommer även ha fanträff nästa år i sommar och jag kommer snart börja med Youtube igen! Så på bloggen så kommer ni även få rörliga bilder och inte bara text och modebilder. På min youtube-kanal så kommer det bland annat vara lite ”konstskola” där jag visar hur jag tecknar och liknande, men även vlogg och annat kul!

TÄVLINGEN KOMMER ATT STARTAS DEN 24:E DECEMBER PÅ MIN INSTAGRAM @ BYMOHAMMEDI , FÖLJ MIG REDAN NU FÖR ATT INTE MISSA!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00