ANNONS

I’m Yours

/

DSC06280
DSC06283
DSC06287

Hur gulligt var inte detta?  Jag fick en helt ”random” sms idag där det stod att jag ska hämta ut ett paket. Jag hade ingen aning var det för något… Men det var ett paket från Vita Coco som överraskade mig med ett kärleksfullt paket, fullt av vita coco dricka. Hur söta var inte dem?!

Nu är jag hos min storasyster och vi snart äta. Jag har inte ätit frukost idag, då jag vaknade sent idag! Så jag är vrålhungrig just nu!!

Och en annan grej jag vill berätta är att IMORGON kommer vi starta igång en till Rihanna TÄVLING på min instagram konto – bymohammedi. Följ mig nu om du inte redan gör det! 

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00