ANNONS

#NyaMohammedi

/

_MG_1878

Foto: Linafoto / Lina Flodins.

#NyaMohammedi närmar sig, det är inte så mycket kvar tills vi avslöjar vad det är för något. Men här har ni lite ”sneakpeek”, bilden ovan! Och kolla vilken cool hårfärg jag har just nu, tusen Tack till Hair Angered! Alla som vill fixa sitt hår hos Hair Angered, ange mitt namn i kassan ”Mohammedis”, så får du 15% rabatt. Koden gäller fram till Augusti.

Men hur som helst, jag sjukanmälde mig precis, då jag kände att jag får inget gjort i skolan. Jag vill hellre sitta hemma och plugga hela dagen idag istället! Jag har många inlämningar som ska lämnas in senast nästa vecka, vilket jag har panik! Men nu jävlar ska jag göra mitt bästa och skicka in så mycket jag bara kan. Det är studenten om mindre än en månad! Tar du också studenten i år?

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00