ANNONS

”Man känner sig misslyckad”

/

_MG_25842

Foto Lina Flodins 7.10 . Premiär för #NyaMohammedi.

Det här inlägget är känsligt för mig, jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget… Men det här med ”kändisskap” är både positivt och negativt. Jag startade min blogg sedan jag var 13 år vilket har nu gått hela 6 år. Den 13-åriga killen Mohammed Al-Debis var en osäker person som samtidigt var ”coola” killen, blandning av töntig och inte fick så jättemycket uppmärksamhet. Jag startade min blogg inte bara för att tjäna pengar. Jag startade bloggen för att jag tycker att det är skönt att skriva ut sin känslor men även för att jag ska få lite ”uppmärksamhet”och bekräftelse. Fick jag mera uppmärksamhet? Njaa… Jag var nybörjare och bloggen var inte så bra i den tiden. Men bloggen växte mera och mera varje dag som gick. Det var inte så många killar som bloggade i den tiden heller. Jag hade en annorlunda blogg också, först handlade det om humor, sedan blev det en konstblogg, och därefter blev det en blandning, där jag började skriva om mitt liv, min konst och mode, vilket jag gör fortfarande idag.

Det bliv roligare och roligare att blogga när flera människor kom in till min blogg och lämnar fina kommentarer. Idag är mitt varumärke sjukt stort! Tack vare bloggen så har jag fått bättre självförtroende, fått mera vänner, jag får nu sjukt mycket med ”uppmärksamhet”, man får mera respekt av folket (vilket jag inte fick när jag var yngre). Att få höra att mina läsare älskar mig sjukt mycket och att jag gör de på bra humör. Det gör mig sjukt lycklig! För jag älskar att se andra människor glada. Är ni glada, så är jag glad!

MEN… Visst, jag har fått sjukt många med nya vänner och kontakter. Jag har till och med kommit nära många människor genom internet. Men skulle dessa människorna varit min vän om jag ej hade en stor blogg/ ett stort varumärke? Vad händer om jag nu förlorar all kändisskap? Kommer mina vänner lämna mig? Gillar de mig för den jag är, eller bara för min status? Jag har aldrig haft  en trygga känsla. Jag släpper alltid in nya människor, då man ska aldrig tänka, ”vill den här personen bli vän med mig bara för min status eller?” MAN SKA ALDRIG TÄNKA SÅ. Tänker man så hela tiden, så kommer man aldrig hitta nya vänner.

– Jag tänker så här, falska människor försvinner automatiskt sedan. Så det skadar inte att släppa in nya människor. Problemet är att jag har nu kommit nära alla mina vänner, och är rädd, superrädd om de försvinner från mitt liv!!!

Jag känner mig misslyckad, varje dag. Det är inte lätt att ha ett stort varumärke?! Man strävar efter nya och större uppdrag. Blir man inte inbjuden till någon gala, så känner man sig misslyckad? Får man inte mycket likes eller kommentarer, så känner mig sig misslyckad. Förlorar man följare, så känner man sig misslyckad.  Man mår inte bra. Man strävar efter beröm, vinner priser för sin blogg, får nya feta samarbeten och går på olika VIP-galor.  Nu låter det som att jag är Justin Bieber här. HAHAH! Så känd är jag inte. Men jag har levt i den här branschen i många år nu, och jag skulle inte varit någon, om jag inte har haft den här bloggen. Jag tror inte att många skulle vilja bli vän med mig eller ha kontakt med mig, om jag inte skulle haft den här bloggen?! Jag har fått bättre självförtroende tack varje bloggen, som sagt! Men jag lever med stressen varje dag, jag sover inte, då jag jobbar hela tiden med mitt varumärke för att förstärka den och göra mig större. Man vill få mera respekt, man vill bli inbjuden till större galor, man vill ha kvar sina vänner genom att bli större genom bloggen.

Många tror att vi bloggar bara för att tjäna pengar. Såklart man vill ha pengar för att kunna överleva och kunna göra till exempel coola saker. När jag får pengar från min blogg och mina sociala medier så använder jag det till för att göra coola plåtningar, filmer och liknande grejer. Allt för er! Jag använder pengarna även för att gynna mig själv för att bli glad i stunden. Jag vill bara må bra och vara lycklig och ha kvar det jag har idag.

Varje dag som går, så förlorar man kontakten med sin familj, men man kommer dock närmare sina följare istället. Varför förlorar man kontakten? Jo, för att man sitter ensam och bara jobbar sönder med allting, åker runt på events och galor och liknande. Jag hinner inte ens äta med mina föräldrar mera. Nu låter det som att jag klagar. Men jag är lycklig att jag får jobba med det jag gör idag, ni får mig på bra humör, det är ni som har hjälp mig att vara en stark person! Tänk om jag inte har startat den här bloggen, då skulle jag inte fått någon kontakt med er. Jag är glad att jag har kontakt med er, jag är glad att jag får ha en blogg och göra alla dessa uppdrag och gå på olika events/galor. Men jag har ångest, det är inte kul längre?? Det blir jobbigare och jobbigare, men vill ha mera uppmärksamhet, gå på större galor och liknande! MEN #NYAMOHAMMEDI är snart här, då kommer ni får se en annan Mohammedi, en grymmare, starkare och med sjukt grymma uppdrag! Jag gör som sagt detta för att jag tycker detta är kul och för att jag blir lycklig av det. Jag gör detta för er också. Tillsammans är vi starka! ÄR NI REDO FÖR DEN NYA MOHAMMEDI? 7.10.

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00