ANNONS

Premiär: Officiella loggan för Mohammedi’s

/

1
3

Premiär för Mohammedi’s Officiella logga, som är designad av duktiga konstnären och designaren Sofia Bjurman. När ni ser denna loggan så betyder det att det är ”jag”! Nu kommer ni se den i bland annat tidningar, när jag är på intervjuer och kanske tv? Vem vet? Haha! Jag är sjukt nöjd med loggan, och denna kommer alltså att vara Mohammedi loggan för alltid!  Hur coolt är det inte att Sofia Bjurman designade loggan?! HON ÄR GRYM!! 

Faktaruta om Sofia Bjurman:

Sofia Bjurman . Kommer från Stockholm. Konstnär och Designer. Gått grundlättande konstår och sökte sedan konstfack och designhögskolan. kom in på dem och går nu industriell design på Umeå designhögskola.

– Älskar att skapa och uppfinna nya kreativa lösningar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00