ANNONS

Exakt en vecka kvar!

/

IMG_3522980

Nu är det exakt en vecka kvar tills jag tar studenten! Jag är sjukt taggad. Och förlåt för dålig uppdatering här på bloggen, men tyvärr är det så att det är fullt upp med mitt projekt och snart måste jag lämna datorn till skolan också. Så att jag kommer ej ha något dator alls snart! Haha. Men jag ska köpa en dator så fort jag bara kan.

Men nu har jag paniken, då jag ej har köpt någon kostym ännu?! Jag funderar på något blått, jag har redan två blåa kostymer, en av de är denna på bilden ovan. Men jag letar efter en annan blåfärg.

Jag får åka ner till stan så fort som möjligt, då jag tar studenten denna FREDAG?!! Jag är stressad och nervös samtidigt. Haha!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00