ANNONS

Härlig dag med Lina

/

DSC00066 copy
 
DSC00080 copy

Idag var jag som sagt i Karlstad och träffade vännen Lina Flodins, där vi bland annat plåtade 2 outfits. Men nu jag tillbaka från Karlstad, ni anar inte hur sliten jag är.

Ni som följer mig på snapchat vet att jag bara har sovit 2 timmar. Jag kunde som sagt inte sova igår… Men det roliga är att jag var sjukt pigg när jag var framme i Karlstad. Men i slutet så hade jag ingen energi alls, jag var så sjukt trött, är såklart trött just nu med, jag har inte sovit ännu, det gick inte att sova i tåget heller?! Men jag hade sjuk kul dag med Lina i alla fall, fast jag ändå var trött och spräckte selfie-kameran.

Ni kommer få se bilderna inom kort. De blev sjukt bra, LINA ÄR GALET BRA FOTOGRAF!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00