ANNONS

Denna vecka

/

IMG_8338
IMG_8348

Dessa bilderna tog jag med två underbara momos family! Ni som tog bild med mig skicka de till min mail.

Okej, låt oss börja direkt. Jag tänkte skriva lite kort vad som kommer hända i mitt liv denna vecka! Denna vecka får jag reda på när min kollektion släpps. Denna vecka kommer jag starta igång Justin Bieber tävlingen på min Instagram, och så ska jag köra Gokart med vänner. Och idag ska jag köpa nya möbler till mitt rum, det är dags att fixa till mitt rum. Ni anar inte hur mycket som måste slängas och ändras… Haha! Men snart ska jag och mamma åker ner till Ikea och köpa fina saker till rummet, bland annat en ny säng (kanske).

Denna vecka kommer bli galet kul!! Vad ska ni göra idag då?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00