ANNONS

legenden

/

IMG_8410
IMG_8413

Alltså ni anar inte hur stolt jag är på den här kvinnan eller? MIRIAM BRYANT! Du är legenden vännen.

Jag hade sjukt kul i Göteborg idag med underbara människor. Och superkul att få träffa vännen Tova Helgesson idag och hennes pojkvän igen.

Det var superkul med Göteborg kulturkalaset, imorgon ska jag dit igen, för då kommer Najwa Karam, mäktigt! Najwa är en arabisk version av Beyonce. Jag har aldrig sett henne live och jag har lyssnat mycket på henne när jag var liten. Så det kommer bli mäktigt att få se henne live imorgon! Det kommer bli galet i Göteborg, just saying. Nu ska jag sova för att orka med dagen imorgon, jag tänkte ”köa” med min släkting så att vi får bra platser imorgon.

Godnatt! Tack ännu en gång Miriam.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00