ANNONS

middag med vännen 2.0

/

mmidag

IMG_8567 copy

Idag hade jag mysig middag med vännen på O’learys, det var faktiskt första gången jag besöker de stället, jag har ju alltid gått förbi och har hörts talats om det, men har aldrig varit där förens idag.

Det bästa med stället är ju såklart att man kan kolla fotboll. Så det gjorde vi idag.

Jag åt dock inte allt, då jag åt en hel Ben and Jerry igår, och ni som har följ min blogg länge, vet att jag mår alltid dåligt dagen efter när jag äter dåligt. Jag blir väldig svag i kroppen när jag äter dålig mat, och igår åt jag seriöst ingenting – bara Ben and Jerry. Så jag var lite ”svag” i kroppen idag och pallade inte äta allt, vilket var rätt synd, då det var supergott, hahah.

Men hur som helst, jag och Alex diskuterade idag mesdan vi åt, om jag skulle ta bort skägget eller spara det? Jag har seriöst beslut ångest?! Jag har länge velat ha skägg för att kunna sedan styla det och göra något coolt utav det. En ny look helt enkelt. Men jag är inte van med att se mig själv med skägg. Personligen tycker jag att jag inte passar med det, men det kanske blir snyggare sen, när det växer lite och därefter styla det? Jag vill att vi tar ett beslut tillsammans, kommentera om jag ska ha kvar skägget eller tar bort det?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00