ANNONS

Har ingen säng i mitt rum

/

Nu är det dags för mig att berätta en sak. Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag har seriöst inte mått så bra de senaste veckor och dagar. Alltså det känns som att jag bara berättar hur dåligt jag mår på bloggen. Det kanske börjar bli irriterande för er som läser bloggen, men ni måste veta en sak att jag mår bättre när jag skrivet ut allting till er. Jag känner någon slags lättnad…

Men idag kände jag att jag pallar inte mer. Jag vill må bra, jag vill kunna jobba som vanligt igen med min blogg och allt de jag sysslar med. Idag tog jag ett beslut och skruvade upp delarna på min säng och ”slängde” allt i garaget. Jag ”slängde” alla kläder jag inte använder (jag kommer såklart att skänka de till de behövande). Jag rev ned gardinerna, jag tog ut madrassen och mattan. Det är nästan tomt i mitt rum nu… Jag sade till mamma att jag vill ha allt nytt, dags att renovera rummet, för jag tror att jag kommer må mycket bättre då. Jag behöver lite ljusare möbler, nytt och fräsch. Jag vill möblera som jag vill det… Jag vill få tillbaka en glädje när jag sitter i mitt rum och jobbar.

Jag vill göra rummet mera åt kontor känsla. Jag tror med nya möbler och allt detta kul kommer att göra att jag får lysten igen att jobba i mitt rum med mina projekt.

Det ska bli spännande att fixa rummet nu! Nu undrar ni hur jag ska kunna sova när jag inte har någon säng? Men det finns något som kallas soffor! Så mysigt det ska bli att sova på soffan i syrras gamla rum.

top222

Påtal om denna bilden. Vilka kollar på Top Model 2016?

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00