ANNONS

Malmö tripp

/

IMG_8627 (kopia)
IMG_8629 (kopia)

Igår var jag i Malmö, och idag var jag också i Malmö. Vi åker fram och tillbaka, haha. Just nu befinner jag mig i Helsingborg, men idag var i som sagt i Malmö, vi gick runt i olika butiker och olika ställen, vi käkade hos en riktig god arabisk restaurang, minns dock inte vad stället hette. Jag köpte även kostym, vilket jag kommer självklart visa upp det på bloggen när jag kommer hem.

Och i slutet var vi på Emporia och det var första gången jag besökte köpcentrumet. Hade dock höga förväntningar, då alla pratade om Emporia. Men hur som helst, imorgon på morgonen ska vi åka tillbaka till Göteborg. Jag kommer seriöst sakna Helsingborg och Malmö!!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00