ANNONS

Brunch i Stockholm

/

dsc00694-kopia
 
dsc00698-kopia
dsc00703-kopia
 
img_9648-kopia

Idag hade jag sjukt mysig brunch med min kusin Hiba. Vi åkte ner till ett ställe som kallas ”STKLM BRUNCH CLUB” på morgonen, innan jag skulle ta tåget mot Göteborg. Jag beställde en ”INSATSHAKE” med jordgubb smak, det finns även i nutellasmak, men denna verkade vara godare. Nutallashake låter för sött och jag klarar inte av när det är mycket socker. Men jag kommer absolut besöka ställer fler gånger och då ska jag testa nutellasmak då. Sen så beställde vi en god fralla med avokado, räkor och ägg på bland annat. Så det var en sjukt grymt brunch- både sjukt bra start på dagen och men även bra avslut på Stockholm resan.

Nu är jag hemma i Göteborg och bläddrar bland event bilderna som kommer upp antingen idag eller imorgon på bloggen. Vi får se, för jag tänkte gå och lägga mig en liten stund innan jag går ut med mina vänner, då jag är sjukt trött från resan. Jag vet inte ens om jag ska gå ut med de, kroppen är sjukt sliten! VI FÅR SE HELT ENKELT, men jag säger godnatt redan nu om jag råkar försova mig. Haha!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00