ANNONS

NLY MAN EVENT OUTFIT

/

dsc00679-kopia
dsc00680-kopia
dsc00681-kopia

Så här såg min outfit ut när jag var på NLY MAN CHRISTMAS PARTY i Stockholm, i Torsdags. Jag visste att alla skulle köra på kostym eller polo och rock, därför valde jag att ha en enkel outfit, men ändå som är cool och snygg. Sen så ville jag även få till en ”christmas” känsla i outfiten, och därför valde jag att köra på lite roligare strumpor från happy socks, från deras christmas kollektion. Som ni ser på bilderna ovan, så har jag faktiskt på mig två ”jackor”, lager efter lager. Me like!

MY OUTFIT: T-shirt – Kenzo , Byxor – Velour , ”nät” jacka  – Hector Amilon (slutsåld) , Jacka 2  – A day’s March, Skor – Eytys , strumpor – Happy socks.

Bilder från eventet kommer snart.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00