ANNONS

Flyttar till Stockholm?

/

dsc00708-kopia
dsc00711-kopia
dsc00705-kopia

Foto av Hiba.

De senaste veckorna har jag pendlat en hel del till Stockholm och andra städer. Jag tycker att det är sjukt mysigt men man vill ibland bara hem och vara med familjen. Men jag tycker att det är så kul att åka ner till andra städer och uppleva andra saker men även träffa nya människor, på tillexempel events.

Dessa bilderna ovan var tagna i Stockholm, i Fredags, när jag skulle åka tillbaka hem till Göteborg, med MTR EXPRESS. Och på tal om resa så ska jag KANSKE upp till Stockholm igen, redan om två veckor! Och ni vet exakt vad jag gör där i Stockholm, det är som sagt events, galor och möten, samt träffa vänner och kusinerna. Många av mina stockholmvänner frågar mig hela tiden när jag ska flytta till Stockholm? Då jag är där nu ganska ofta. Men grejen är att jag vill inte lämna Göteborg, jag pendlar hellre hela tiden med MTR Express. Som tur så har de inte dyra resor!! Men jag kanske flyttar dit när det blir för mycket… Just nu har jag inga planer att flytta dit, då det är inte så farligt mycket jobb där, åker kanske dit minst en gång i veckan, men blir det 3 gånger i veckan, så är det kanske dags att planera flytta dit.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00