ANNONS

BE YOUR SELF – PART 1 (outfit)

/

201614nov-_0984_small
20161114_1175_small
20161114_1239_small
20161114_1202_small

I detta inlägg tänkte jag göra lite annorlunda ”outfits-inlägg”, där jag delar upp denna outfiten till två inlägg och berättar lite kort peppande text. ALLA BILDERNA ÄR TAGNA AV REBECKA BJURMELL.

– Hela outfiten kommer från Velour by Nostalgi – (förutom skorna som kommer från Eytys).

Redan vid 10 års åldern har jag alltid tyckt om kläder och jag visste exakt hur jag ville klä mig redan då. Jag älskade mammas klädstil, det var som sagt våra mammor som alltid köper kläderna, men jag blev alltid nöjd när mamma köpte kläderna, för att hon hade sjukt bra klädsmak. Och jag tror att jag fick min grund från mammas stil. Ju äldre man blir, desto mer hittar man sig själv och sin egna klädstil. Och jag Mohammedi, efter två år så har jag haft en unik klädstil, jag vågade vara mig själv redan i denna åldern. Jag blev hyllad av mina klasskamrater i skolan för min klädstil och jag kom alltid med ny outfit varje dag. Och jag minns fortfarande detta att en av killarna i min klass i grundskolan, sa till mig: ”Jag älskar din stil och jag ser alltid framemot när du kommer till skolan för att se vad för ny outfit du har på dig”. 

Men sen finns det sina nackdelar med att vara unik, man blir ju mobbad för att man var annorlunda och för att man stack ut bland folket, att vara unik är det bästa. Men i denna åldern så blir många avundsjuka och vill också få lika mycket uppmärksamhet. Men jag var stark! Man ska våga, man ska inte visa att man är svag. Idag är jag 19 år och är en av de mäktigaste influensers enligt många stylister och stora profiler! Och jag blir sjukt glad att många tycker om min stil. Man ska våga bära unika plagg. För att kläder beskriver vem du är och hur du är! Därför är det viktigt att man bär de kläder man trivs i.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00