ANNONS

Uppdatering #Mohammedi20

/

6w1a7468-redigera-kopia
Foto: Simon, midsommardröm.

Jag tänkte uppdatera er angående min stora födelsedagsfest. Sist jag hade min födelsedagsfest var på Le Pain Francais i Göteborg. Denna gången blir det KANSKE i Stockholm, ett stort KANSKE. Men vad det ser ut just nu så kommer det bli i Göteborg, om allt går som planerat. Och jag håller tummarna att detta fixar sig snart, då jag är sjukt stressad! Jag vill helst ha det i Göteborg, men om jag inte hittar någon passande lokal så får jag nog ha det i Stockholm.

Med andra ord, jag letar fortfarande efter lokal. Men allt annat är snart klart, vilket känns skönt. Och nej, jag kommer inte ha födelsedagsfesten samma dag som jag fyller år, utan det får bli 1-2 veckor efter 15 Januari, alltså det kommer bli slutet av Januari, så att jag hinner planera, bjuda in och fixa allt.

Det gick rykten om att mina bloggläsare kunde komma på slutet av festen. Och det stämmer inte! Det kommer att vara begränsad antal platser och bara de inbjudna får komma in.

Varför jag skriver om födelsedagsfesten, är bara för att många av mina följare är nyfikna och ville att jag ska uppdatera er om hur det går med festen. Självklart delar jag med mig av allt det jag gör! Vi är som sagt en familj och jag kan till och med säga alla mina hemligheter till er, så mycket litar jag på er.

OBS! Hittar vi ingen lokal så kommer det tyvärr inte bli någon fest. Vi håller tummarna nu!!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00