ANNONS

BE YOUR SELF PART 2

/

201614nov-_0864_small
201614nov-_0855_small
201614nov-_0845_small
201614nov-_0894_small

Full Outfit: Velour. Photo: Rebecka Bjurmell.

Missat första del av ”Be Your Self”? Ingen fara, läs den HÄR

/ Jag har lärt mig massor saker i livet. En av sakerna är att man inte ska leva med lögn, man är inte lycklig då. Hellre dö än att leva med lögn. Jag ser att många ungdomar som ljuger för sina vänner för att de ska passa in i gruppen. Jag ser att många ljuger för sin läggning för att de är rädda för att förlora sin familj eller sina vänner. Jag ser många som ljuger om hur många de har legat med eller hur många förhållanden de har haft. Jag kan säga för er alla här att jag inte har haft något förhållande. Inget skämmigt alls! I detta inlägg vill jag komma fram till är att ni ska SKIT I ALLT, SKIT I ALLA. Hellre dö än att leva med lögn och fejkvänner. Var dig själv – då rensar du  bland annat alla fejkvänner. Din själ kommer må mycket bättre än vad du gör just nu!

Va inte rädd vad folk säger. Är du kille och gillar sminka dig, gör det. Jag sminkar mig tillexempel när jag ska ha stora plåtningar eller när jag ska på någon gala, då lägger jag alltid koncilier eller puder. Inget fel!! Är du tjej som gillar att köpa från killavdelningen, gör det!! Det finns massor med unisexkläder. Själv har jag köpt kläder från tjejavdelningen, och det är många killkompisar, men även killar som läser bloggen, som har frågat mig vart jag har köpt plaggen, då de tyckte det var snyggt. Alltså man märker inte om det är en tjej eller killprodukt, då allt är unisex nu för tiden! Våga sticka ut med din klädstil. Mixa, kör lager efter lager. Just do it, be crazy!

HUR SOM HELST, VAR DIG SJÄLV!

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00