ANNONS

Måste boka igen

/

Några bilder från när jag skulle åka tillbaka från Stockholm. Jag åkte med såklart MTR EXPRESS.

Jag älskar att åka med Mtr Express, men idag när jag öppnade datorn så fick jag påminnelse om att jag ska åka till Stockholm redan imorgon. Jag har ju precis varit där! Helt sjukt vad mycket jag måste pendla nu… Jag tycker att det är sjukt kul att sitta på tåg, speciellt med MTR EXPRESS då det är alltid är lugnt och att de har kvalité stolar. Med andra ord så kan jag jobba sjukt bra när jag åker med de tåget. Så jag har absolut inga problemet med att sitta på tåg, men kroppen är sjukt sliten efter alla dessa resanden.

Jag har valt att inte åka till Stockholm Imorgon, speciellt efter de som hände (för er som har missat vad som har hänt, så kan ni läsa om det HÄR). Jag får helt enkelt åka till huvudstaden på Lördag istället, jag tänkte sitta ner idag och boka på mtr. Jag har tänkt att vara där i ungefär 2-3 dygn! Jag har en hel del jobb som ska göras där, samt så ska jag på ett roligt event. Mer om det berättar jag när det närmar sig!

P.S IDAG KOMMER PLÅTNINGSBILDERNA UT. MISSA INTE!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00