ANNONS

Bilder ni inte har fått se

/

Jag har nu åkt en hel del till Stockholm. Här är några bilder från när jag har varit i Stockholm, bland annat från Stockholm Fashion week. Jag har inte tagit så mycket bilder från mina Stockholm resorna, men här har ni några bilder i alla fall. Men på tal om Stockholm så åker jag dit igen om två veckor! Men det är inte 100% bestämt att jag ska dit, dels för att jag har mycket arbete här i Göteborg och dels för att jag KANSKE får in något viktigt möte i Göteborg. Vi får se!

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har bara suttit hemma och mailat. Jag måste även göra klart en uppgift som ska lämnas in imorgon… Vi hörs.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00