ANNONS

födelsedagsfirande

/

Gårdagen var en underbar dag. Jag var med ett gäng härliga kompisar som kommer från Skåne, Helsingborg. De åkte hit till Göteborg, det var två vänner som har fyllt år, en av dem fyllde år igår. Så vi började vår dag med att käka på en fin restaurang i Avenyn, därefter åkte vi och körde Gokart. Det är nu min andra gång jag har kört Gokart, dock första gången i Sverige. Efter gokart åkte vi till STAR bowling där det fanns bar och massor med andra aktiviteter. Vi avslutade vår dag med bio, det blev filmen  xXx: Return of Xander Cage. Har ni sett någon film utav xXx?

Jag som inte har sett någon av xXx filmerna tidigare, så tyckte jag att man förstod mycket ändå. Jag ger filmen betyg, 6 av 10. Jag tror att den skulle fått mera om jag har sett de andra innan.

Men wow vilken dag, nu är jag hemma och försöker jobba, klockan är 05:20 på morgonen och jag har inte sovit ännu. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik samtidigt som jag jobbar, vi hörs!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00