borta en vecka

Det här åt jag, min vän Idol-Zeana och min lillasyster hemma hos mig idag.

Som de flesta vet så ska jag åka upp till Stockholm igen, fast denna gången kommer jag vara där i nästan en hel vecka. Vilket känns riktigt skönt och underbart att få gå bort lite från hemstaden. Jag är en sådan person som gillar när det händer mycket saker. Ibland kan jag klaga på att det är stressigt i mitt liv. Visst, det är jobbigt. Men helt ärligt så tycker jag att det är jobbigare när man inte har något att göra alls. Den här veckan har jag sjukt mycket saker som ska göras, men nästa vecka i Stockholm så kommer det vara ännu stressigare.

Jag kommer vara där i hela fem dagar, där jag kommer bland annat gå på möten, events och plåtningar, men även på födelsedagsfirande. Så det kommer vara absolut den roligaste Stockholm resan hittills, det är bara att uppstå och se!Ibland kan det vara skönt att göra andra aktiviter och inte bara jobba och ha business prat.

Jag gillar tillexempel att bowla med vänner eller göra något annat kul, för man mår mycket bättre i själen när man gör något anordna och något roligt och inte bara jobba hela tiden.

Jag googlade runt lite och såg att Ballbreaker har en bra biljardmiljö som avsevärt skiljer sig mot en traditionell biljardhall i Stockholm. Istället för slitna dukar, krokiga köer och en solkig heltäckningsmatta får man ”full size” Brunswickbord i tävlingsklass och material som gör det möjligt att prestera på topp. Allt detta är placerat i deras anläggning på Kungsholmen, där man självklart kan roa sig med deras andra aktiviteter också. Det verkar som att de har det bästa receptet för en lyckad kväll – spela biljard, ta en bit mat i restaurangen och kanske gå till baren för att diskutera om kvällen.

Jag kommer absolut boka in någon rolig aktivitet nu när jag ska är i Stockholm. Har sjukt många vänner där, ska fråga runt och se vilka vill följa med och bowla till exempel.

Har ni något tips på bra aktivitet ställe i Stockholm?